Om DTK Group

Uanset hvilket behov for transport inden for Europa og Skandinaviens grænser, samt hvilken form for lager- eller logistikløsning, du har brug for, kan partnerselskaberne i DTK Group finde en løsning. Vi er moder- og udviklingsselskab for en række nuværende og kommende partnerselskaber inden for transport, lager og logistik i både Danmark og udlandet, som samarbejder for at tilbyde vores kunder de bedste løsninger. Vi har næsten 30 års erfaring og søger løbende nye firmaer, der kan udvide vores portefølje af løsninger inden for vores branche.

Transport, lager og logistik

For de fleste lyder transport, lager og logistik som et dejligt afgrænset område at arbejde med. Men hvert enkelt firma har deres helt unikke behov inden for netop disse områder – og det er bestemt ikke ligegyldigt hvilken løsning, der bliver valgt. Samtidig kan forskellige produktgrupper inden for samme firma have forskellige transportbehov.

Oftest betyder det, at firmaerne vælger transport- og lager/logistik-virksomheder, der er specialiseret i transport eller håndtering af den slags varer, som det pågældende firma sælger. Så når der skal bruges nye transportløsninger, skal firmaerne ud og finde nye samarbejdspartnere.

Har du en spændende transport- eller logistikløsning?

Har du en virksomhed inden for transport- og lager/logistikbranchen, som tilbyder spændende løsninger eller nye tilgang til markedet? Eller mangler du musklerne til at investere i ny teknologi eller til at vækste din virksomhed? Så kontakt os og hør mere om, hvordan din virksomhed kan blive vores næste partner i DTK Group. Eller læs mere om at blive partnerselskab i DTK Group her.

Har du en spændende transport- eller logistikløsning?

Har du en virksomhed inden for transport- og lager/logistikbranchen, som tilbyder spændende løsninger eller nye tilgang til markedet? Eller mangler du musklerne til at investere i ny teknologi eller til at vækste din virksomhed? Så kontakt os og hør mere om, hvordan din virksomhed kan blive vores næste partner i DTK Group A/S. Eller læs mere om at blive partnerselskab i DTK Group A/S her.

Alt under en hat

Det behøver de ikke, hvis de samarbejder med et af partnerselskaberne i DTK Group. Vi har samlet en række forskellige logistik- og transportfirmaer, der kan håndtere både helt almindelige og dybt specialiserede transport- og lager/logistik-løsninger – uden at du bliver sendt rundt mellem flere forskellige firmaer.

For ved at have en flad organisationsstruktur og en decentral beslutningskompetence, kan din faste kontaktperson i et af vores firmaer nemt arrangere alle former for lager-, logistik- og transport-løsninger – også selv om nogle af opgaverne bliver leveret af et andet af vores firmaer i gruppen. Derved slipper du for at skulle sætte en helt ny samarbejdspartner ind i dit firma, og er sikker på, at du får den helt rigtige løsning. For vi kender allerede dit firma, og ved, hvad I laver, hvad der er vigtigt for jer og hvordan vi bedst arbejder sammen.

Bygget på en erfaren virksomhed

DTK Group er bygget på erfaringerne fra DTK – Dansk Transport Kompagni. Vi blev grundlagt i 1991 og udvidede senere med forskellige lager- og logistikløsninger, der omfatter alt lige fra containertømning over almindeligt lagerhotel og til total håndtering af både lager, logistik og forsendelse.

I dag er det oprindelige DTK A/S og DTK Logistics GmbH to af partnerselskaberne i gruppen, sammen med DTK Road A/S, DTK Frigo A/S og flere andre.

Læs mere om partnerselskaberne i DTK Group:

Fokus på lager, logistik, LTL & FTL trafikker til/fra Danmark, Tyskland, Benelux, Frankrig, Schweiz, Italien samt østeuropa.

Lagerlogistik og klassiske lageropgaver som oplagring, håndtering, containertømning mv.

Leverer LTL/FTL overalt i Skandinavien, f.eks senest dele til vindmøllepark i nordNorge tæt på den russiske grænse.

Tidskritiske og temperaturkontrollerede transporter af levnedsmidler, især alle former for fersk, frossen, saltede, tørrede fisk.
Skal vi kontakte dig?

Udfyld venligst denne form, så vil vi straks tage kontakt til dig! Du kan altid ringe til os på +45 74 67 08 00 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at svare dig.

Share This