Kontakt DTK Group

Har du brug for en transport- eller lager/logistikløsning, kan vi altid finde en løsning gennem en af vores partnerselskaber i DTK Group. Med over 250 lastbiler og mere end 16.000 kvadratmeter lagerhaller, kan vi løse alle opgaver inden for vores branche. Selv kører vi ikke med noget. Vi er moderselskabet bag de forskellige partnerselskaber, som indgår i DTK Group – og vi leder løbende efter nye firmaer inden for branchen, der kan være med til at fuldende vores udbud af transport- og lager/logistikløsninger til dansk erhvervsliv.

Kunne du tænke dig at høre mere om DTK Group, eller kunne du tænke dig at blive et af vores partnerselskaber?

Så udfyld kontaktformularen

Kontakt os

Brug for transport, lager eller logistik?

Har du brug for en transport- , lager- eller logistikløsning? Så kontakt et af partnerselskaberne i DTK Group. Hvert selskab er specialiseret inden for nogle bestemte områder inden for vores branche, men kan levere hele gruppens samlede udbud af tjenester og ydelser. Derved kan du få klaret alle jeres transport- og logistikbehov hos den samme kontaktperson. Det sikrer, at du får den rigtige løsning hver gang. For vi kender allerede dig, dit firma og jeres behov, og har beslutningskompetence til at indgå aftaler om alle de løsninger, vi tilbyder hos DTK Group.

DTK Group omfatter:

Fokus på lager, logistik, LTL & FTL trafikker til/fra Danmark, Tyskland, Benelux, Frankrig, Schweiz, Italien samt østeuropa.

Lagerlogistik og klassiske lageropgaver som oplagring, håndtering, containertømning mv.

Leverer LTL/FTL overalt i Skandinavien, f.eks senest dele til vindmøllepark i nordNorge tæt på den russiske grænse.

Tidskritiske og temperaturkontrollerede transporter af levnedsmidler, især alle former for fersk, frossen, saltede, tørrede fisk.
Skal vi kontakte dig?

Udfyld venligst denne form, så vil vi straks tage kontakt til dig! Du kan altid ringe til os på +45 74 67 08 00 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at svare dig.

Share This