Er du den næste direktør i et partnerselskab i DTK Group

Har du den rigtige brancheerfaring, det rigtige netværk og den rigtige forretningside til en ny virksomhed inden for transport eller logistik? Men mangler du teknologien, finansieringen og nogen til at klare alt det administrative? Så er du måske den næste direktør i et nyt partnerselskab i DTK Group.

Hvor er du idag?

Sidder du i et transport- eller logistikfirma i dag, og tænker, at det kunne du gøre bedre? Eller har du en ny, spændende og interessant forretningside eller et godt netværk?

Så kan du meget nemt ende med at blive den næste direktør i et nyt partnerselskab i DTK Group. Vi søger nemlig hele tiden aktivt efter de rigtige folk og de nye ideer, der skal skabe fremtiden inden for transport- og logistikbranchen – ikke bare herhjemme, men i hele Skandinavien og Europa.

Det vi kan bidrage med, er kapital, moderne teknologi og en administration, der er gearet til at klare alt det praktiske med medarbejdere, fakturering, regnskab og indberetninger til diverse myndigheder. Samt en enorm knowhow og over 30 års erfaring fra transport- og logistiksektoren.

Vores investering i dig bliver et nyt partnerselskab, der indgår i DTK Group på lige fod med de firmaer, vi allerede har i gruppen – med dig i spidsen.

Du bliver ikke bare en ansat – du bliver en partner

Det er derfor, vi kalder firmaerne i DTK Group for partnerselskaber. For hvert enkelt partnerselskab beholder deres selvstændighed – de får blot et DTK føjet til det navn, som vi bliver enige om, det nye firma skal have.

Samtidig bliver du en del af noget større fra dag 1, og kan trække på alle de muskler, vi har til at finansiere, markedsføre og administrere – og på vores flåde af over 250 lastbiler. 

Du får også alle de økonomiske indkøbsfordele. Sammen kan vi få større rabatter, længere kreditter og adgang til produkter, tjenester og ydelser, som et lille nystartet firma ikke har mulighed for. Endelig får du adgang til alle de nyeste teknologiske løsninger, der er så dyre at etablere helt fra bunden.

Du får også en masse nye, erfarne samarbejdspartnere, du kan trække på, når du skal have løst en udfordring eller fundet den bedste løsning på en opgave.

Sidst, men bestemt ikke mindst, får du mulighed for at sælge alle de produkter og ydelser inden for transport, lager og logistik, som vi har samlet i DTK Group – og de andre partnerselskaber kan sælge dine. Det giver mere omsætning, mere at lave, en mere spændende og travl hverdag og større mulighed for at fastholde kunderne.

Kort sagt får du alle fordelene ved at være en del af noget større – og beholder alt det, der er fantastisk ved at have sit eget.

Skal vi snakke partnerskab?

Vi søger altid efter nye entreprenante, selvstændige transport- og logistikpersonligheder, der har lyst, drive og erfaring, men mangler de muligheder, vi kan give vores nye partnerselskaber fra starten.

Vi er altid interesserede i at høre fra dig, uanset hvilken form for forretningside eller hul i markedet, du har fundet. Vi vil gerne både køre, sejle eller flyve varer for dine kommende kunder, og kan både håndtere køle- eller tørlager, distributionsløsninger, eller en helt ny, disruptiv forretningside inden for vores branche.

Kunne du tænke dig at høre mere om fordelene starte et partnerselskab i DTK Group. Så kontakt direktør Steen Sørensen på sso@dtk.dk.

Fokus på lager, logistik, LTL & FTL trafikker til/fra Danmark, Tyskland, Benelux, Frankrig, Schweiz, Italien samt østeuropa.

Lagerlogistik og klassiske lageropgaver som oplagring, håndtering, containertømning mv.

Leverer LTL/FTL overalt i Skandinavien, f.eks senest dele til vindmøllepark i nordNorge tæt på den russiske grænse.

Tidskritiske og temperaturkontrollerede transporter af levnedsmidler, især alle former for fersk, frossen, saltede, tørrede fisk.
Skal vi kontakte dig?

Udfyld venligst denne form, så vil vi straks tage kontakt til dig! Du kan altid ringe til os på +45 74 67 08 00 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at svare dig.

Share This